Geschiedenis

De familie Van Goubergen is een vaste speler in de diamantsector. Reeds 5 generaties is zij een gevestigde waarde. De voorouders van Jos Van Goubergen waren diamantslijpers en zij gaven hun kennis telkens dooraan de volgende generatie. Dankzij die kennis zette Jos de stap om samen met zijn zoon Roger de eerste ruwe diamanten aan te kopen en te gaan bewerken in hun slijperij.

Vanaf het begin fabriceerde RR Diamond zowel ronde briljanten als fantasievormen. Door de combinatie van zijn liefde voor de diamant en hard werken, bouwde Roger RR Diamond uit tot een bedrijf met een topreputatie en klanten over de hele wereld.

In 1994 stapte de zoon van Roger, Jan, in de zaak en sinds 2007 leidt de jongste zoon van het gezin, Koen, een kantoor van RR Diamond in Barcelona.

Roger bracht zijn zonen correcte bedrijfsethiek en doorgedreven vakkennis bij en daardoor is RR Diamond vandaag nog steeds een vaste waarde in de diamantsector.

RR Diamond streeft er naar om steeds het volledige spectrum aan diamanten op voorraad te hebben. Daardoor kan RR Diamond de gevraagde diamanten heel snel leveren, vaak zelfs dezelfde dag nog.